Adhd -den ständiga besvikelsen på sig själv


Adhd -den ständiga besvikelsen på sig själv

Adhd -den ständiga besvikelsen på sig själv

Adhd -den ständiga besvikelsen på sig själv

Om någon skulle fråga vad min #adhd betyder för mig skulle jag svara #misslyckande Nej och jag menar inte att vara misslyckad som människa eller med allt jag gör. Nej jag menar med de där små små grejerna som är så enkla för många andra men svåra för mig 😩

Ja så som att tex komma ihåg en endaste sak i huvudet. Om någon ber mig om något räcker det att jag tittar åt ett annat håll så är allt personen sa borta. Det ställer ju ofta till ett problem i vardagen 😬Om min man ringer och påminner mig att väcka sonen är det glömt så fort han lägger på luren…sonen försover sig och jag dricker stillsamt mitt kaffe med en känsla av att jag glömt något🤔

Meeen jag glömmer inte bara det andra ber mig om, ofta glömmer jag vad jag själv gör. Tre sekunder efter att jag rest mig från toalettstolen minns jag faktiskt inte om jag kissat😬, när jag sköljt av tandborsten och någon avbryter mig vet jag inte om jag har borstat eller var på väg att borsta…🤯 och ja vitaminerna blir inte tagna vart jag än lägger dem🙄

Jag tappar bort mobil, nycklar och plånbok flera gånger om dagen och om jag skulle få betalt för den tid jag alltid letar efter något hade jag haft en bra lön🤑

Det är omöjligt för mig att följa ett recept. Ja även om det bara är tre ingredienser😓 och be mig inte att ens sätta in något i ugnen för jag glömmer det där tills de blivit kolsvart. (och nej en timer hjälper inte för jag har förmodligen gått in i ett annat rum eller tagit en långpromenad med hunden😮‍💨)

Ofta bekommer min diagnos mig inte alls. Jag är precis som alla andra (kanske till och med en version bättre😉)men ibland, de där dagarna där det där enklaste känns som det svåraste. Då allt det där alla andra tar för givet känns som en ett oöverstigligt berg för mig. Ja då kan man inte låta bli att känna den där känslan… även om jag vet att den inte är sann.

Jag kan skratta åt min impulsivitet, ibland njuta av min hyperaktivitet men oförmågan att hålla fokus har aldrig någonsin känts kul.

Jag skriver inte det här inlägget för att gnälla eller för att du ska tycka synd om mig. Jag skriver det för att du med all säkerhet har någon i den närhet med ett liknande problem. Och jag vill bara påminna dig om att när du suckar, skämtar, känner dig irriterad eller trött på personen. Så kan du med all säkerhet veta, att personen innan du ens märker det, redan är trött på sig själv❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.