Att älska


Jag lärde mig ganska tidigt i livet att kärlek gjorde ont. Jag hittade en strategi i att det var enklare att inte tycka om alls, än att komma någon nära. Det har liksom alltid varit enklare för mig att säga ”jag bryr mig inte” och sedan vända på klacken och gå. Än att stanna kvar och börja tycka om.

Med åren insåg jag att kärleken var värd sin smärta. Att livet var vackrare när det fanns kärlek i det, även om kärleken ibland gjorde ont.

För om jag måste välja så väljer jag hellre att få uppleva sorg av en förlorad kärlek, än att inte få uppleva kärleken alls.

Även om jag går sönder, så har ett brustet hjärta levt innerligare än ett hjärta utan ärr, och om jag hade fått leva om mitt liv så hade jag valt att älska mer..istället för att fly och älska mindre. Det påminner jag mig om, om och om igen, varje gång det gör ont ❤️

På bilden, en av mina största kärlekar, förevigad av @johannaskoog_photograpy

Önskar er alla en fin #allahjärtansdag❣️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.