Äg dina svårigheter!


äg dina svårigheterAtt äga sina svårigheter? Ja att ta makten över dem, istället för att de tar makten över dig tror jag gör en stor skillnad. Om du avbryter din tystnad, sträcker på din rygg och går med huvudet högt är jag säker på att du kommer att må bättre -det gjorde i alla fall jag. Det är inte dina svårigheter som ska definiera dig utan tvärtom, du som ska definiera dem. Detta inlägg skriver jag för att ge dig hopp. För att jag vet att när man mår som sämst, tror man att man aldrig igen kommer att må bra. Man jag vill berätta för dig att livet kan vända. Att du kanske utan att märka det helt plötsligt har hittar rätt spår i livet och är på väg mot ett tillfrisknande, och att du därefter är smartare och starkare än de flesta andra. Jag skulle vilja dela med mig av grundaren till wearyourlabels historia. Hon led av en depression, ätstörningar och självskadebeteende och trodde likt de flesta andra att hon alltid skulle få bära omkring på det där måendet. Idag  är hon grundare och ägare till klädmärket wearyourlabel och mår bättre än vad hon någonsin kunnat ana. Titta gärna på filmen. Livet kan vända, för dig med!

Intresserad av wearyourlabels kläder? Dem hittar du här!

[embed_video link=https://www.youtube.com/watch?v=wRu4gsINY9A&mc_cid=3fae732113&mc_eid=23ead64f79]

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.