Allting kanske går åt helvete!


Jag ska erkänna, den där tanken går ofta på repeat i mitt huvud. Jag är ingen ”postivperson” som tar livet med en klackspark och som alltid går runt och tänker att allt kommer att lösa sig🥰
Nej, jag är jävligt rädd och bär ofta på tanken att allting kanske går åt helvete. Tro mig, det finns inte ett katastrofscenario som inte utspelats i min hjärna, nej dom flesta finns där inne och upprepar sig ständigt 😳
Många jag träffar har liknande problem som jag själv…dom är rädda för ALLT som kan hända. ALLT vi inte kan styra över och psst….det är jag med😏 Det är inte så att jag på något magiskt sätt förändrat mina tankar och går runt och inte är rädd längre😮‍💨 Nej den enda skillnad mellan mig och dessa klienter är att jag tänker tanken→känner rädslan→och gör handlingen jag önskar göra ändå (trots att rädslan säger nej)😅
Jag kan inte styra över mina tankar brukar mina klienter säga, nej helt riktigt, men du behöver inte låta tanken styra ditt liv. Du kan själv välja din handling🤷‍♀️
För 20 år sedan satt jag i en bil och lovade mig själv att inte låta rädslan styra fortsättningen på mitt liv. Så varje gång rädslan sa nej lovade jag mig själv att säga ja, och jag har hållit det där löftet till mig själv🥰
Om det är lätt, nej, om det är värt det, ja.
Allting kanske går åt helvete. Vem vet🤷‍♀️ Men mitt mål när jag en dag ser tillbaka på mitt liv är att kunna säga att drömmarna har styrt mig, inte rädslan🥳

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.