April 2021


Privat

Jag har kommit på mig själv med att tappat bort alla de där lugna stunderna för mig själv sedan valpen kom. Inga ensamma promenader, ingen styrketräning eller yoga, inga meditation och framför allt sällan en lugn stund för återhämtning i soffan. Jag kanske skulle våga säga att jag mår bättre än i mars men fortfarande är jag inte mig själv. Ork, glädje och lust har minskat, ryggen värker och det susar i mitt huvud. Jag trivs inte riktigt där jag är just nu vilket kan vara orsaken till en del av mitt mående. I maj ska jag försöka återfå rutiner, bromsa in lite och leva på tillit.

Företag

I april har jag verkligen sökt som en galning efter olika konsultuppdrag, jag har ring runt, mailat, letat. Har känts som ett heltidsjobb som tagit super mycket kraft så i maj har jag lovat mig själv att pausa från allt det där. Jag ska ta det mycket lugnare. Ta hand om de klienter jag har men inte vara ute och jaga efter något nytt.

Hus & hem

Som jag älskar detta ställe. Vill verkligen inte vara någon annanstans just nu. Snart, riktigt snart tror jag att de nya fönstren på terapistugan är på ingång, och när det börjar bli lite varmare ska jag också göra en gång och lite skyltar fram till mottagningen. Annars sår jag fröer. Längtar efter sol, varma vindar, och lediga dagar ❤︎

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.