Årets ledord


Årets ledord

Årets ledord

2015- mod

2016- närvarande

2017- eftertänksam

2018- tillväxt

2019-glädje

2020- ?

Varje år brukar jag sätta ett ”ledord” för det nya året. Förra årets ord var glädje och jag vet inte om jag kan säga att jag har känt mer glädje men jag har åtminstone pressat mig själv mindre och i vilket fall många gånger valt glädje. Det har liksom legat i bakhuvudet på något sätt.

Detta året var lika svårt som alla andra år att hitta rätt ord, men som vanligt kom det bara till mig. Jag minns att jag läste ordet någonstans och med ens blev det självklart. Som om det stått framför mig hela tiden.

Tillit.

Jag vill verkligen jobba på min tillit. Både tillit till mig själv, andra människor och till livet. Jösses vad mycket oro jag sluppit detta året om jag bara  hade haft tillit! Nästa år kommer jag att arbeta aktivt med det i meditationer. Jag kommer ha det uppskrivet som bakgrundsbild i min telefon, men även ha uppe ordet kontoret både hemma och på jobbet. Ordet är så viktigt för mig. Kanske det viktigaste någonsin, och jag undrar varför jag inte har valt det tidigare.

Hela min tillvaro skulle faktiskt förändras, bara jag kände tillit.

Så nästa år kommer jag  ha tillit till att jag får in nya samtalsklienter när jag behöver det, att biljetter till alla workshops kommer bli sålda. Jag kommer ha tillit till att jag får nytta av lokalen och att det inte kommer att ruinera mig, tillit till att jag och min familj kommer att vara friska och till att jag är uppskattad och älskad. Tillit till att livet kommer bli precis så som det ska vara.

2020=tillit

Vad är ditt ledord för i år?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.