Renovering, ny hemsida och snart öppet hus


Denna fantastiska ledighet. Jag njuter förfullt samtidigt som jag får massor gjort. Om jag minns rätt då brukar jag varje år vid den här tiden “storstäda” mitt företag och planera för framtiden. Eftersom jag har byggt en ny hemsida ligger denna lite efter men kommer att renoveras allt eftersom de kommande veckorna. Så skulle hemsidan se konstigt ut eller om det någon dag inte går att komma in, ja då vet ni varför. Jag älskar det där med att bygga upp och planera, kanske är en sämre utförare, vi får se. Ska bli spännande att se vad det nya året har att ge.

I vilket fall står min nya hemsida jessicahjert.se klar nu. Ändringar kommer ske efterhand men i det stora hela är allt klart så kika gärna in (och säg gärna till om ni hittar felaktigheter eller problem). Bloggen på den nya sidan kommer endast handla om terapi och förmodligen kommer samma inlägg hamna här så den är inget du behöver följa om du redan är en regelbunden läsare på denna sida. Där emot har jag flera spännande event för nästa år som du gärna får kika in. Eftersom lokalen är liten har vi begränsat antal platser så är du intresserad, anmäl dig omgående.

Den 26/5 kommer vi ha en kväll där vi pratar om (och luktar på) eteriska oljor och ser hur du skulle kunna använda dem för ditt välbefinnande i din vardag. Du kommer även få med dig en passande olja hem. Läs mer här.

Jag drömmer också om att ha återkommande samtalskvällar där vi träffas ett litet gäng kvinnor och pratar om viktiga ämnen. Jag har märkt på mina skrivkurser att det finns ett stort behov av att prata och att visa saker pratar vi inte med någon om. Kvinnokvällarna är en stunds reflektion där man förhoppningsvis får med sig både nya vänner och nya tankar. Finns intresse kommer dessa att hållas regelbundet inom olika ämnen. Läs mer här.

Mini retreats i olika format är också något jag önskar göra regelbundet. Denna har jag aldrig hållit i förut men jag tänker en blandning av skrivövningar och musik. Tanken är att komma nära dina känslor. Läs mer här.

På efterfrågan kommer denna utbildning tillbaka vilket jag verkligen ser fram emot. Är du intresserad, tänk på att anmäla dig i god tid då platserna är begränsade. Läs mer här.

Jag hoppas också hålla något form av öppethus när jag är mer färdig i lokalen. Det är fortfarande saker som fattas och skyltar som ska upp. Men snart så.. Håll ögon och öron öppna och varmt välkommen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.