Tack 2019


Tack 2019

Tack 2019 för att du lät mig och min familj vara friska, och för att du behöll alla jag älskade vid liv. Tack för att du lärde mig att älska yinyogan, påminde mig om djupandning och lät mig hitta eteriska oljor.

Tack för att du gav mig modet att skriva på kontraktet för en egen lokal och för att du gav mig styrkan att klara det första utbildningsåret samtidigt som jag bedrev mitt heltidsjobb. Tack för utbildningar jag fått, klienter jag träffat och samtal som berikat och fördjupat mig. Tack för lärdomar, insikter, alla centimeter jag växt.

Och tack för alla dessa fantastiska läsare och följare. Tack för alla mail, kommentarer och kramar. Tack för alla som köpt mina böcker, kommit på mina föreläsningar eller deltagit i workshops eller kurser. Tack för all kärlek och förtroende.

Av 2020 önskar jag förutom att alla får vara friska mer trygghet i mig själv. Jag vill stabiliseras i mitt jag. Jag vill kunna ta plats utan känslor av att vilja fly, backa, vara för mycket. Jag vill också ha större framfång i företaget. Allt jag jobbat för är här nu, och jag hoppas därmed att det kommer att kännas mer enkelt. Att det kommer av sig själv. Jag önskar känna mig mer tillfreds och pigg, både med min omgivning och med mig själv.

Så tack älskade vänner för det här året. Önskar er ett gott nytt år och kom ihåg; ta precis så mycket plats du behöver. Det är din värld också.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.