Återhämtning pågår


Om det är något jag lärt i mitt företagande så är det hur viktig återhämtning är. När det kommer till mitt företag så vet jag exakt vad som tar, och vad som ger energi (det är inte lika lätt att avgöra eller ens påverka när det kommer till ens anställning).

Jag tycker ju det mest är roligt i företaget så klart, annars hade jag inte fortsatt. Men när det kommer till saker som kräver att jag är social, så som att tex stå på mässor, event, eller hålla föreläsningar, så har jag lärt mig att jag är helt slut efteråt. Hur roligt jag än tycker att det är så är batteriet helt urladdat efter sådana dagar. Klok som jag är [wp-svg-icons icon=”grin” wrap=”i”] tog jag semester i dag för att kunna vila upp mig efter min två-dagars konferens.

Det var välbehövligt, minst sagt.

Jag startade dagen men levande ljus, färskpressad juice och så mycket frukt och grönt jag kunde hitta i skafferiet. Gick inte ur soffan förrän vid lunchtid då hundarna tyckte att de ville gå ut. Hela dagen har gått i ett behagligt tempo och jag vill nästan att klockorna ska stanna så att jag kan få njuta ännu mer, av att bara vara.

Nu har jag precis varit en sväng i stan för att hämta upp ett paket med böcker och snart är det middag med familjen. Ikväll kör jag och Maria LIVE-TV kvinnor med ADHD (18:00) och sedan är resten av kvällen vigd åt mys med de små. Fasen vilken bra dag!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.