Att bli den man vill vara


Att bli den man vill vara

Att bli den man vill vara

Jag är inte den personen jag vill vara, kan jag ibland höra personer säga. Men bli det då, tänker jag. PUNKT. För vem är det som bestämmer vem du ska vara? Jo det är ju du! Och du har möjlighet att förändra dig, varje dag.

Jag har varit en person som sprang milen varje morgon. En annan period av mitt liv var jag hon som gick till gymmet varje dag. Jag har också varit hon som aldrig sade nej, som hade svårt att säga ifrån. Hon som gav och gav tills hon tog slut själv. Alla dom där personerna har en gång varit jag. I det förflutna. Men jag tyckte inte om någon av dem och lät dem därför gå.

Du har också möjlighet att göra det. Idag kämpar jag efter att bli en person som tar hand om sig själv, och jag övar på att bli en person som säger ifrån (på direkten) och på att bli bättre på att ta konflikter. Med ett steg i taget jobbar jag på att bli den personen jag vill vara för att inte stanna kvar i någon jag inte trivs med. Ibland faller man tillbaka, man kanske fegar ur i en diskussion, missar ett träningspass eller inte är lika snabb ur sängen som man önskar på morgonen. Men det är ok. Det kommer en ny dag i morgon, och sedan kommer en dag till och en dag till.

I varje nytt beslut frågar jag mig själv vem jag vill vara, och sen går jag vägen mot personen jag vill bli och lämnar mitt tidigare jag bakom mig.

Det är enklare att göra som man alltid har gjort. Tro mig, jag vet det. Men det finns inget enkelt med att gå runt och vara missnöjd med sig själv.

Så vem vill du vara?

Se till att bli den då <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.