Att börja om


Att börja om

Att börja om

Tänkt vad skönt det är, att alltid kunna få börja om. För i de flesta fall får vi faktiskt det. Det är tillåtet. Varje sekund, varje dag. Att göra en ”restart”. Många glömmer det, och vågar därför inte ta ett endaste steg framåt, i rädsla för att gå fel. Men oftast kan vi backa, eller vika undan åt ett annat håll. Ett beslut står inte alltid fast, varar inte för alltid. Det är ok att ändra sig, ibland hela tiden.

Jag gör omstarter, titt som tätt. Både vad gäller mig själv och mitt företagande. Jag försöker starta om och hålla en bättre kost, bättre motionsvanor och ibland startar jag om för att förändra mina tankar när jag känner att jag fastnat eller när det vänder sig åt fel håll. Och när det kommer till företaget, ja herregud vad jag har startat om. Bytt utseende, loggor, sålt företag, startat andra. Och nu är jag där igen. I en omstartsprocess. Och jag älskar det! Jag försöker bygga en ny del av mitt företag, och när det är klart kommer en helrenovering göras av denna del också. Vilket jag ser så otroligt mycket fram emot!

Att börja om ger dig ny energi. Till att orka köra på, blomma, vara den du vill bli. Precis som naturen går allt i cykler. Den vilar också, för att göra en omstart, och börja om. Vart är du i din cykel nu? Har du tappat alla dina löv, lider du brist på energi? Det är ok, men fastna inte där, låt solen komma fram igen, starta om.

Du kan byta jobb, vänner, pojkvän. Det mesta du inte är nöjd med går faktiskt att förändra. Bara du vrider nyckeln, och startar om.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.