Att följa vinden


Jag tänker att jag ska bli bättre på att följa vinden. Att lita på att varje motstånd har en mening och kan lära mig något. Livet kommer alltid testa oss, och vi kommer inte att komma undan livets prövningar vilken väg vi än väljer. De kommer bara att se annorlunda ut.

Jag ska lära mig att släppa taget om saker som är på väg bort, och fånga upp andra saker som blåser förbi mitt framför näsan på mig.

För vi kan aldrig förändra vindens riktning. Bara lära oss att förhålla oss till den. Stå kvar i korsdraget, eller lägga oss platt inför det.

Acceptans är lätt i teorin och svårt i praktiken. Men vi övar, både du och jag på att klara av livet, även när det går emot oss.

Ibland har vi medvind och ibland har vi motvind. Alla stormar har ett slut, även om det inte känns så när vi står mitt i dem.

Idag är det lätta vindar, och jag ska försöka njuta av dem istället för att fokusera på morgondagens vindriktning. Det är svårt att sätta segel utifrån tidigare erfarenhet om vindens riktning och hastighet. För det säger inget om framtiden.

En dag i taget…en dag i taget ❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.