Att inte räcka till


Idag är en ledig dag och jag ska verkligen försöka att inte göra för mycket, inte ställa krav på mig själv. Senaste veckan har jag känt mig så ledsen och sönderstressad. Spelar ingen roll vad jag gör så är det inte tillräckligt.

Jag känner mig så sjukt otillräcklig just nu, för mina djur, för mina barn, för mig själv.

Idag planerar jag att inte hoppa ur mysbyxorna. Jag ska få färdigt lite pappersjobb och ha ett telefonmöte, mer än så ska jag (försöka att) inte göra.

Har i vilket fall fått godkänt på min tenta och i morgon väntar sista skoldagen. Det är skönt om något.

Med skolan försvinner en stressfaktor i mitt liv. Ska blir skönt att ha lediga helger och kunna läsa vilka böcker jag vill och inte enbart kurslitteratur. Det finns så mycket att se fram emot och det ska jag försöka fokusera på just nu. För idag är en sån där dag där jag behöver vara snäll mot mig själv. Där jag behöver krypa upp i ett hörn med te och lussebullar. Där jag behöver krama hunden och dela filten i soffan med ett av mina älskade barn. Där jag behöver slötitta på tv utan någon som ropar mitt namn.

Idag är en dag där jag inte vill behöva räcka till, idag är en dag där jag bara vill finnas till ❤︎

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.