Att leva i nuet..


FullSizeRender 5FullSizeRender

(bjuder på några härliga bilder dottern tog på en hundpromenad)

Två härliga veckor börjar gå mot sitt slut och i morgon börjar vardagen. Veckorna har varit lika härliga som plågsamma. Men för den delen önskar jag inte att de ska ta slut.

FullSizeRender 4FullSizeRender 3

Problemet med att vara ledig är att tankarna får för mycket plats. En vardag så arbetar man, kommer hem till barn och hus och först sent på kvällen spinner den igång (hjärnan). Men nu har ju liksom hjärnan haft fritt spelrum dygnet runt och jag har knappt kunna ta i något utan att göra det till en företagsidé. Och ja, jag vet att det låter skrattretande men alla de här tankarna som bombarderar mig gör att jag inte kan tänka klart, om någonting, för att hjärnan är upptagen med annat. När jag är med min familj är jag liksom bara där halvhjärtat för min hjärna är alltid någon annanstans, jag kan inte styra den.

Under de har två veckorna har jag startat:

*ett rawfoodcafé

*ett eget klädmärke

* ett eget te

* en ekologisk klädbutik

* ett behandlingshem

* en ostbutik

* uppfunnit en egen terapiform

* en hund/barn rastgård, mm.

samtidigt som jag försökt att vara närvarande och jobba med mitt riktiga företag. Suck. Vardag välkommen!

FullSizeRender 2

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.