Att lyssna på i sommar


INLÄGGET ÄR ETT REKLAMSAMARBETE MED NEXTORY OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Jag är ju en poddlyssnare men blir irriterad när poddarna inte följer mitt tempo. Många gånger har jag hunnit lyssna igenom alla jag följer och blir smått frustrerad över att inte ha något att lyssna på. Det har pratats om ljudböcker hur länge som helst men det har aldrig tilltalat mig. Men nu, i sommar planerar jag faktiskt att testa för första gången. Men eftersom jag nu inte hinner läsa litteratur som intresserar mig (pga av att jag måste läsa mina skolböcker) tänkte jag att jag kunde lyssna mig igenom några intressant böcker i sommar när jag går på promenader. Jag ger poddarna en paus och textar nextory för se om det tilltalar mig. Jag tänkte dela med mig av erbjudandet till dig att testa deras tjänst kostnadsfritt i 30 dagar.  Passa på!

Följande kommer att ligga på min läslista:

Gå till erbjudandet här [wp-svg-icons icon=”arrow-right” wrap=”i”]  Sommarerbjudande

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.