Att överleva cancer men inte våga leva


Att överleva cancer

Att överleva cancer

Nu är den senaste boken jag arbetat med här. Att överleva cancer men inte våga leva av Cecilia Läckberg. Även om jag aldrig haft cancer kunde jag känna igen mig i stora delar av boken då Cecilia inte bara slogs mot cancer utan också brottades med hälsoångest. Vilket jag också kämpar med så gott som dagligen och ofta är en del av diagnosen generaliserat ångestsyndrom.

Boken har humor och jag skrattade vid flera tillfällen. Kanske för att jag kände igen mig så väl. Jag älskade boken från första stund och tycker att den är viktig just för att vi inte får glömma den psykiska hälsan, även om man är fysiskt sjuk. Och tiden när man blivit frisk och förväntas vara lycklig…

Många gånger hör man positiva historier om hur man uppskattar livet mer efter en allvarlig sjukdom. Det är ju fint. Men själv tror jag att jag hade drabbats av motsatsen. Jag hade varit livrädd för att bli sjuk igen.

Som alla böcker jag ger ut är denna boken viktigt och rekommenderas läsas även av dem som inte drabbats av cancer. Jag tycker också att den ger en större förståelse för hur det kan vara när man är drabbad av generaliserat ångestsyndrom. Köp den, läs den, sprid den!

Boken köper du här (eller på din närmaste bokhandel, adlibris, bokus eller ditt närmsta bibliotek).

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.