Berg-och-dalbanan som egen företagare


Förra vecka hade jag endast två klientsamtal inbokade (oh, noo) 😳 det första som tar över är såklart rädslan, ”tänk om varje vecka blir så här, tänk om alla klienter försvinner”🤯

Men sen bestämde jag mig för att njuta av en adminvecka i pyjamasbyxor och lita på att livet vill mig (och företaget väl)🥰 Men helt plötsligt (när jag satt där i mina pyjamasbyxor) trillande bokningarna in och bara inom någon timme var jag fullbokad hela veckan 😳🎉💃😱
Det blev ingen vecka med admin i pyjamas (och för det är jag tacksam🙏)

Livet som egen företagare är verkligen en karusell som både går högt och lågt, från rädsla till eufori😱🤩 Jag som egentligen inte gillar karuseller försöker vänja mig vid resan😵‍💫

En av fördelarna med att vara anställd är att resan ofta är enkel och oförutsägbar, det är liksom bara att sitta still och åka med 🚌 Nu försöker man själv styra utan att riktigt veta vart man ska, för man saknar både karta och kompass 🗺

Jag vet inte om man vänjer sig, jag vet inte heller om man lär sig att njuta av det 🤷‍♀️ Men något jag vet är att oron sällan hjälper dig på vägen. Så även om du inte vet vart du är på väg, eller vad som väntar dig när du kommer fram, se till att njuta av resan, ta vara på utsikten! 😎

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.