Bloggtips och freebies 2 kommentarer


freebiefriday4

Bilden kommer från sannasrum.se

Hoppas att ni haft en fin helg så här långt. Själv läser jag böcker, går e-kurser (kommer berätta mer om dem i ett annat inlägg) och gör en mental städning i min hjärna. Kan alltid behövas 🙂

Jag läser också bloggar, mängder av bloggar. Det är det första jag gör på morgonen till frukosten. Fuck Facebook, bloggar äger! Ja i alla fall enligt mig. Den senaste i högen av alla jag hittade var Sannas rum. En grym tjej som är superduktig på att skapa webbdesign och annat grafiskt. (Sånt som jag önskar att jag vore en jäkel på men inte är).

Hon har inte bara en vacker blogg utan skapar regelbundna freebies där hon bjuder på tex bakgrundsbilder till dator, ipad, telefon, hon delar även med sig av ikonpaket och liknande så det är verkligen ett tips för dig som har hemsida eller bloggar.

Bilden kommer från Sannasrum.se

Bilden kommer från Sannasrum.se

Själv gjorde jag en storstädning i både, dator, ipad och telefon och laddade ner bakgrundsbilder från hennes sida. Ombyte förnöjer!

Önskar dig en fortsatt fin Lördag!


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Bloggtips och freebies