Bokrelease När mörkret viker undan för livet 2 kommentarer


Joanna Björkqvist

Bokrelease När mörkret viker undan för livet

I Torsdags var det release för Joanna Björkqvist andra reportagebok om självmord och jag fanns givetvis på plats. Som tur är fick jag tag i en privatchafför (tack bror) så att jag slapp komma fram som ett fullkomligt nervvrak.

I Joannas bok ”När mörkret viker undan för livet” delar människor som funderat på att avsluta sitt liv, eller försökt att göra det, med sig av sina tankar och känslor. Likt Joannas första bok vet jag redan med all säkerhet att en hel del tårar kommer rinna under läsningen.

när mörkret viker undan för livet

Jag är en av personerna Joanna intervjuade för sin bok. Jag berättar om min depression och självmordstankarna jag hade när jag väntade mitt första barn. Min graviditet, och det första året med min dotter, är den värsta tiden i mitt liv. Det gör ont att säga det, men det är sanningen, och ingen kan göra den tiden ogjord nu.Jan beskowNär mörkret viker undan för livetDet var så klart flera fantastiska människor på Joannas release, en av dem var Jan Beskow. Det är en härlig känsla att omringas av människor som vågar prata om de där svåra i livet. Flera av oss har haft självmordstankar, andra hade förlorat anhöriga i suicid och de tredje jobbade inom området.När mörkret viker undan för livet

Jag är såååå glad att jag tog mig dit och rekommenderar er verkligen att läsa boken (en bokrecension kommer inom kort).

OBS: Håll utkik för inom kort kommer jag att tävla ut två av hennes böcker. OBS


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Bokrelease När mörkret viker undan för livet

 • Åsa Persson

  Hejsan!

  Åsa heter jag och vi träffades hos Joanna i torsdags. Jag vill här tacka för senast, väldigt kul att träffas, och tacka för att du bloggat om När mörkret viket undan för livet (har sååå svårt att komma ihåg den långa titeln!). Min syster hade ADHD med borderline och min dotter har ADD, vilket gör att jag tycker din blogg blir högintressant att läsa av ganska personliga skäl. Alltid väldigt gott att hitta sådana bloggar <3

  Önskar dig en jättefin helg och ha det så fint =) <3

  Hälsningar Åsa Persson

  • jessica@nestorforlag.se Inläggsförfattare

   Hej Åsa och tack själv! Det var jätte trevligt, och tack för att du läser min blogg. Hoppas att du kommer finna den givande. Många kramar.