Dagar som gått…


Dagar kommer och går och ingen är den andra lik fast att det man gör nästan är det samma. Det har mestadels varit strålande väder och om bara några veckor försvinner en del av mina arbetskamrater ut i frihet, semester. Själv har jag inte börjat räkna ner än, är alldeles för långt kvar. Känns nästan overkligt. Tror inte jag förstått att vi är här nu, mitt i sommaren. Känns fortfarande som en dröm som kan ta slut när som helst (det senare är visserligen sant).Häromdagen hittade min vackra prinsessa en fyrklöver i en av mina krukor jag inte orkat rensa. (Har ingen lust eller ork för trädgården det här året heller). Men fyrklöver är väl nått att odla ändå. Kanske kan man samla på sig lite tur och lycka.😏En av alla de dagar som gått tillbringade jag på Aqua blå tillsammans med ett fantastiskt väder. Jag fick ett infall och åkte skylift 17 meter upp i luften. Ska ni åka frågade dom, japp svarade jag utan att tveka. Ologiskt det där med ångest ändå. Kan knappt åka en barnkarusell utan att gråta men här stod jag och tog bilder i godan ro. 😎Nästan varje dag tänker jag att jag ska plocka in buketter. Men det händer aldrig. Konstigt det där, hur enkelt som helst ändå händer det aldrig av sig själv 🙄En dag fick jag en fantastisk bok av en vän ❤️. En sån där lättläst typ men som ändå går ner på djupet. och nästan varje dag så försöker jag påminna mig själv om att inte bara lyssna på andra, utan också på mig själv. ❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.