Dagen i bilder


IMG_1440

 

Idag har julbak och julstäd stått på schemat. Så vad gör man inte 3 dagar innan jul, varför inte möblera om i TRE olika rum, SAMTIDIGT. (nej min man har inte ADHD, men han känner igen sig väldigt väl i vissa av diagnoskriterierna). Så när min energi är helt slut och jag vill avsluta projekten så brukar han raskt köra vidare. Ja men vi bestämde oss för att göra oss av med en soffa i sonens rum och istället sätta in en fåtölj från vardagsrummet. Sedan kom vi på att hyllan i vardagsrummet kan vi ställa i köket, och sen kom vi på ……Ja ni förstår, det har gått i ett här hemma.

IMG_1452

 

Som jag berättade om i ett tidigare inlägg är jag grymt sugen på att organisera mitt lilla kontor. Eftersom jag inte har något skrivbord och inte en sådan stor anslagstavla som jag önskar mig har jag inte kunna färdigställa mitt kontorsprojekt men jag har städat och rensat upp en hel del i allafall.

IMG_1451

 

Sedan blev det julbak. Mannen min gjorde knäck. Jag har slutat att försöka då jag misslyckats flera år i rad. Bakade bröd i går men det gick åt helvete det med så idag höll jag mig långt ifrån spisen.

IMG_1453

 

Nu tillbringas kvällen genom att rensa och sortera alla mina lappar som jag ska försöka få någon ordning på. Vet inte riktigt hur än. Det värsta är ju att man tröttnar efter att man gjort halva jobbet, därför har jag beslutat mig för att bara ta en del i taget (det är inte allt papper du ser på bildern, nejdå, jag har högar, fyllda lådor och korgar i andra rum). Så ja smartast är nog att dela upp arbetet så att man hinner slutföra det innan motivationen sinar. Hoppas att ni haft en bra helg!

IMG_1455

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.