Dagen man väntat på 1 kommentar


Jakten på självkänsla

Dagen man väntat på

Äntligen är det dags. Dagen man väntat på. Min bokrelease. Även om det här är början för boken så känns det som slutet för mig. Att jag kan stryka ett streck över allt och gå vidare. Påbörja nästa lilla projekt. Släppa loss tankarna och kunna följa dem. Känns så otroligt bra.

Det är en öppen release så DU och alla du känner är välkomna ikväll 11/12 kl 20-22. Vi finns i brottsofferjourens lokaler på kyrkogatan 29 a i Vänersborg.

Nestor-live

Nestor-live

Missa inte heller min live-sändning i morgon på min facebook sida ”nestor förlag”.  Jag kommer att intervjua Ann-Katrin Noreliusson  om att göra ADHD-utredning som vuxen. Missa inte det! (för er som inte kan se live finns sändningen så klart kvar efteråt).

Japp det var allt för i dag! Håll tummarna för mig ikväll[wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Dagen man väntat på