Dags att gå vidare..


Allting har ett slut, och kanske även denna blogg. Då många hittar till inläggen och blir hjälpta av att läsa väljer jag att ha blogg och hemsida kvar, men vill du fortsätta följa mig gör du det bäst via min hemsida jessicahjert.se eller på Facebook och Instagram @jessicahjert. Du kan också prenumerera på mina nyhetsbrev.

Den senaste tiden har jag försökt att vårstäda mitt företag (där av beslutet att minska engagemanget här) då en ny inriktning är född, du hittar mitt nyaste arbete på krimcoachen.se

Är du nyfiken på företagslivet och vill följa mig som företagare? Ja då gör du det bäst på instagram @solosystrar eller här.

Den här bloggen har varit så hjälpsam i mitt eget terapeutiska skrivande, men nu är det dags att gå vidare.

Kanske hittar jag i framtiden tillbaka hit, kanske inte. Men just nu är det paus. Så tack till alla er som följt mig under dessa åren. Hoppas att vi ses igen ❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.