Det kommer bli bra


Min framtida arbetsplats

Min framtida arbetsplats

Det kommer bli bra, säger alla utan minsta tvekan i rösten. Som om de vet något jag inte känner till. Det är som att andra har en större tilltro till mig än vad jag själv har. Som om de ser mig med andra ögon, eller från ett annat håll.

Ingen säger att det är en dum idé, visar minsta tvekan, eller säger till mig att vara försiktig. Inger ber mig vänta, fundera eller ge upp mina drömmar.

Nej allt dom säger är; det kommer bli bra.

Jag känner verkligen att det är dags nu, min kropp skriker hoppa och mitt sinne följer snällt med. Något får mig att lyssna på rösten jag tidigare slagit bort.

Jag har alltid vetat att jag kan bättre, att jag vill mer. Att jag inte är skapad för att leva inom mallar och ramar.

Det finns inget skyddsnät, ingen studsmatta under mig som samma sekund som jag hoppar gör att jag hamnar på rätt bana igen. Nej allt som finns är den där inre rösten som viskar; det är dags nu. Och andras bekräftande eko av att det kommer bli bra ❤︎

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.