Drömmar och mål


Har träffat företagsflickorna denna morgon. Alltid lika trevligt att prata drömmar och mål med några som har lika stora sådana som en själv. Jag älskar att få lyssna på andras drömmar och mål men också att få diskutera mina egna.

Jag tror att det är så viktigt att få säga sina tankar högt, att få vrida och vända på dem tillsammans med någon som inte tar ställning eller ens kan din bransch utan bara bollar tillbaks.

Även fast vi verkar inom helt olika områden har vi mycket gemensamt, samma utmaningar både framför och bakom oss.

Jag är så glad över där jag står i dag, känner att mitt nästa steg är alldeles avgörande och är så nöjd över att ha vågat.I helgen skrev jag på och postade kontraktet för min steg-1 utbildning. Det nya livet börjar här. Ska försöka njuta av där jag är idag, för nästa år kommer det att se annorlunda ut. Studierna kommer att hamna i fokus och jag ska på allra bästa sätt försöka hålla företaget i handen genom det.

Min nästa stora dröm är att få tag i en lokal till ett humant pris. Jag skulle vilja ha föreläsningar och workshops i den, men även samtalsterapi.

Skulle vara så kul att ha ett ställe där jag kan vara kreativ utan att fråga andra om lov. Att kunna boka in olika möten och träffar på vinst och förlust.

Åh vad jag älskar drömmar, men ännu mer älskar jag att gå i mål! Nej, nu börjar lillkillen bli otålig. Dags för helgens sista långpromenad. Önskar er en fortsatt fin Söndag!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.