Du är där du ska vara


Du är där du ska vara

Du är där du ska vara

Alltså jag vet att jag tjatar om min kommande utbildning men det gör mig bara så jäkla glad, (och ni kommer nog får räkna med fortsatt tjat om den i två årstid från och med nu).

Men äntligen känner jag det. Ni vet i kroppen, med hela magen. Jag är där jag ska vara. Allting liksom bara faller på plats. Jag har länge försökt luta mig tillbaka på citatet men ändå haft bråttom fram.

Trots att jag innerst inne tror på det. Jag tror att jag är där jag ska vara och inte kommer snabbare fram oavsett hur mycket sats jag tar eller hur snabbt jag springer. Jag tror att vi tar chansen, när vi är redo och när rätt tillfälle finns framför oss.

Jag har egentligen inte haft något som hindrar mig mer än rädslan (och det brukar jag inte låta stoppa mig), utan bara känslan av att det inte riktigt är rätt. Men en dag i Oktober slog det ner en blixt från klar himmel, NU.

Har du inget tålamod har du heller ingen tillit.

Ovanstående citat hamnade framför mig en dag och träffade mig direkt. SANT! Det är klart att jag inte har tålamod om jag inte har tillit till mig själv, min omgivning eller min framtid. Jag litar inte på att jag är där jag ska vara eller att jag kommer dit jag vill. Inte konstigt man irrar runt och är stressad. Med små små steg kommer du också nå dit mål, det gäller att påminna sig själv om det. Och bara för att du inte lever din dröm just nu innebär det inte att du inte kommer att leva i den i framtiden.

Jag minns när jag studerade på högskolan. Jag var sönderstressad över att inte veta VART jag skulle jobba. Eller hur min framtid skulle se ut. Noll kontroll, noll tillit. Fast att jag var där jag skulle vara, just då. Ingenting hade kunnat gått bättre eller snabbare än vad det gjorde. Ändå kunde jag inte vila i det.

Jag är där jag ska vara, och jag litar på att jag kommer att nå mina mål när jag och tiden är mogen. Ja, det var väl egentligen bara det jag ville påminna dig om idag. Du är där du ska vara. Även om det inte känns så eller om du inte vill nöja dig med det. Så det så. Punkt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.