E-kurser för bloggaren/entreprenören/föreläsaren


Jag älskar e-kurser (kanske därför jag planerar att bygga flera själv) och har gått flera stycken i sommar. Fördelen med e-kurser är att man kan läsa dem i sin egen takt. Man kan läsa ett kapitel, stänga av datorn och fortsätta på samma ställe senare eller vid något annat tillfälle.

Vissa e-kurser innehåller filmer vilket jag inte är ett fan av. Jag har helt klart lättare för att läsa än för att lyssna.Jag började i alla fall sommaren med kurser från snacka snyggt och gick 5 steg som fångar läsaren direkt, internetretorik och presentationsteknik. Två av dem som ni förstår är anpassade för dig som vill föreläsa och internetretorik för dig som bloggar eller har en hemsida. Så ett hett tips för dig som är intresserad av de områdena.


Precis innan semesterns slut hittade jag två engelska webb-kurser. Jag funderade länge på ifall jag skulle ta dem (eller nej, några minuter kanske) men ändå. Och dessa två var några av de bästa jag gått (och jag har gått en hel del). Det jag gillande med dem förutom att de var matnyttiga var att det var mycket material (text) om man jämför med andra kurser för samma pris.Bloglife är för bloggaren och Start small dream big för dig som driver/eller vill driva eget. Jag är sugen på deras kurs Blogdesign också men hejdade mig in i det sista. Om jag ska driva mitt företag får jag nog börja skapa/sälja saker istället för att bara köpa på mig [wp-svg-icons icon=”grin” wrap=”i”] (som jag gjort en hel del under min sjukskrivning). Men det är helt klart något jag ska gå i framtiden.


Är det något du ska lägga pengar på, så är det utbildningar eller kurser (enligt min åsikt). För oftast (och förhoppningsvis) får man mer tillbaks än vad man själv gav för den. Kunskap är makt [wp-svg-icons icon=”cool” wrap=”i”]

Har du några e-kurser att rekommendera? Tipsa gärna!

[wp-svg-icons icon=”pencil-2″ wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.