Eldsjälar, finns dom?


#hypersjälar

Äntligen är den här #hypersjälar av Malin Roca Ahlgren, Anja Wikström & Jessica Stigsdotter Axberg! I boken delar 27 #hypersjälar med sig av tips och råd inom ADHD och Autism. Jag har inte hunnit läsa ut hela än, men jag kan säga att det är en bok man blir glad av att läsa. Den inger såååå mycket hopp. Tänk vad mycket fantastiska människor det finns. Att jag är en av hypersjälarna som fått medverka i boken känns smått overkligt. Lilla jag, ibland en massa andra beundransvärda människor!

#hypersjälarBoken är lättläst, man vill inte sluta. Ett kapitel till, ett kapitel till…tänker jag innan ögonen slår ihop för kvällen. Samtidigt känner jag att jag inte vill att den ska ta slut, man är hela tiden nyfiken på mer. Personerna i boken känns liksom som mina vänner, fast att jag inte ens träffat de flesta av dem. Men jag känner verkligen djupt inne i hjärtat att vi alla arbetar för samma sak, att vi står på samma sida och bara det gör att boken får en speciell plats i mitt hjärta!

hypersjälar

Eldsjälar, finns dom? Ja i denna boken finner du 27 stycken, och jag vet tre stycken till!

Tack Malin, Anna & Jessica för att jag fick vara en liten del av er fantastiska bok [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.