En bok blir till #del 3


Häromdagen kom manuset tillbaka från korrekturläsaren. Efter småändringar här och där skickades därefter texten i väg till två personer jag hoppas vill skriva förord eller blurbs till boken. Nu kommer självtvivlet på köpet. Det händer alltid, jag vet det. Men det är lika jobbigt varje gång.

Tänk om de säger ”Nej, det här arbetet vill jag inte stå bakom”. Eller om de kommer med kritik så hård att den skär sönder mig. Jag vet att man tvivlar på sig själv varje gång man är i den här processen. Jag försöker lugna mig själv med att jag fick VG på arbetet så det kan ju ändå inte vara helt åt helvete…eller?

Redigering, redigering, redigering

Redigering, redigering, redigering…..

Ja, så nu går man i väntans tider. Jag har lite små jobb kvar att göra. Fundera över rubriker, sätta in isbn-nr och eventuellt kontakta fler personer för en blurb för att säkra upp. Men jag tror jag stillar mig. Låter manuset ligga en vecka eller två. Ska fortsätta brottas med mina tankar och hoppas att jag vinner. Heja mig!?!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.