En dans på rosor


Idag väntar en helt tom dag. Att den är tom betyder inte att jag inte har jobb att göra. Att det är tom innebär att jag inte har tider att anpassa mig efter. Att jag kan göra jobbet precis när jag vill.

Det är det här jag drömt om och längtat efter. Att kunna sätta mig vid datorn exakt när jag vill. Att kunna ta en promenad med hunden och sedan plocka in disken och sedan sätta mig för att jobba igen. Nyp mig i armen, jag lever min dröm.

Ibland ”vaknar jag upp” och tänker; när ska jag tillbaka till jobbet egentligen, till kontoret, till mina arbetskamrater?!

Aldrig mer känns så overkligt. Så onåbart. Men det är en sanning.

Känns som att jag är på paus. Som att tiden jag har nu endast är till låns. Jag tar inte en endaste uppdrag jag har för givet. Medveten om att allt jag har kan falla mig ur händerna när som helst, men samtidigt också medveten om att det kan växa och gro om jag vårdar det ömt.

Livet som #egenföretagare ÄR verkligen en dans på rosor 🥀

Det sticks under fötterna, men det doftar ljuvligt🌹💃

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.