En ny dag 2 kommentarer


Jag dog i natt.

Visserligen i en dröm men den kändes högst verklig. Vaknade upp med tårar i halsen och handen över hjärtat. Som för att försäkra mig om att det fortfarande slog. En våg av tacksamhet sköljer över mig. Den klibbar sig fast så hårt att jag måste gå in i duschen för att bli av med den.

Klockan har knappt slagit fyra. Men jag vet att sömnen inte planerat att komma tillbaka så jag spolar ner resterna av den i avloppet. Jag sjunger högt, känner mig levande. Är glad fast att dagen verkar bli grå.

Jag känner mig nästan belåten över mina sorger, mina krämpor, mina bekymmer. Så länge jag får vara kvar fortsätter jag gärna att bära dem med mig.

För det finns inget jag hellre vill, än att bara ha en ny dag, och sedan en till [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “En ny dag