Februari 2021


Privat

Om januari bestod av depression så bestod februari av harmoni. Jag har verkligen känt mig lugn och balanserad. Oron minskade och mestadels har jag faktiskt mått bra. Mycket av tiden har bestått av längtan. Längtar efter hundvalp, efter vår, efter semester, efter helg. På kriminalvården har vi ganska nyligen fått börja arbeta hemifrån vilket jag tror är en av anledningarna till att jag är på bättringsvägen. Det är så deprimerande att vara på arbetet och inte få träffa klienter, att knappt få sitta ner med sina arbetskollegor, och att se alla dessa visir och munskydd. Allt blir så verkligt på något sätt och verkligheten just nu tror jag inte att någon uppskattar.

Företag

Här flödar energin igen och jag vill göra 1000 saker. Har en hel att-göra-lista att bocka av. Jag försöker ändå inte att stressa utan njuta av att jag är på rätt väg och vet vad jag vill. Hittade en utbildning jag ville anmäla mig till men på grund av corona låter jag bli vilket känns tråkigt. Livet just nu…

Men jag har mina privatklienter som kommer vilket är fantastiskt och jag har också en gruppterapi-kurs en gång i veckan där jag arbetar med att förändra tankar till sin kropp och sitt ätbeteende. Den ger mycket glädje och energi just nu och jag är tacksam för varje klient som kan ge mig det ❤︎

Jag har också fått in produkter i min så kallade self care store. Häftigt att det skett på endast en månad nu när man tittar tillbaka på det! Mer produkter är på ingång och jag hoppas i slutändan kunna ha en liten butik med flertalet spännande produkter. Att det ska finnas något som passar alla. Jag har så mycket drömmar och mål för mitt företag jessicahjert.se men på något sätt gör det ont att ta avstånd från den här platsen som har varit min så länge. Uppdateringarna här kommer väl inte direkt ta slut. Jag ser den andra hemsidan som min arbetsplats och denna som min lekplats, och du får själv bestämma vilken av platserna du vill vara på. Det kommer nog kännas lite tufft innan jag kommer hitta mina rutiner på hur och var jag ska uppdatera mig men jag får testa mig fram så faller det nog snart på plats.

Hus & hem

I veckan kom en lite fröbeställning hem och snart är det dags att ut och greja i trädgården. Som jag längtar. Ska bli spännande att se hur mycket man hinner göra på ett år men min tanke är att skaffa olika rum i trädgården. Vi får se hur bra jag lyckas med det då jag vet att jag är en bättre drömmare än doer när det kommer till trädgård. Men vi har precis fått klart det viktigaste. Satt upp staket så att ingen hund skall kunna ta sig ut. Och om 3 dagar är han här, vår lille Dex. Bildbevis kommer. Jag lovar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.