Föräldraskapet, en ren njutning!


-Mamma, mamma, mamma.

Barn måste ha någon automatisk sensor, man hinner knappt göra färdigt det man håller på med innan deras rop ekar i hela huset och man har fått någon ny arbetsuppgift. Hjälp mig, byt kanal, jag har inget att göra, jag är hungrig, jag är törstig, jag har tråkigt, osv osv.  Just när man tror att man är färdig med dagens sysslor, så kommer de självklart med fler. Dom sölar, spiller, kladdar och stökar ner, arbetsuppgifter tar aldrig slut. Jag är en robot som jobbar efter deras kommandon. Om min röv ens kommer i närheten av soffan så ljuder larmet direkt. De skriker så det skär i öronen och man får genast en ny order.

Dagens konstaterande: Barn är bäst när dom sover (i sin egen säng)!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.