Förändringens tid


Företagsmässigt känner jag mig helt skev. Jag skulle starta ett förlag för att skriva lite böcker, när jag kände för det och hade tid. Utan press, utan måsten. Men mitt företag har blivit något helt annat än vad det var tänkt från början. Jag hade tex inga som helst planer på att börja blogga, vilket är det jag gör mest idag. Föreläsa var nog också det sista jag hade tänkt mig, vilket också är något jag gör oftare än att producera böcker.

Jag känner att bloggen inte speglar mig. Kanske är den för deppig och mörk? Och det speglar ju isåfall inte alls mig som person…. Här skriver jag om ADHD, ångest och psykisk ohälsa. Men ADHD, ångest och psykisk ohälsa det är inte jag, det är inte hela mitt liv, inte hela min vardag. Nej, tvärtom är den delen av mitt liv minimal. Jovisst, jag bär med mig det varje dag men jag ger det absolut inte lika stor plats som jag gör här, på bloggen. Här får den 100%, men i min vardag knappt 10% ,och egentligen är det ju precis det jag vill visa er,,,, men jag börja tvivla på om det är det jag gör?

Jag är en spretig person, både jag och företaget kommer förmodligen både växa och förändras, men förhoppningsvis tillsammans. Just nu känns det som om vi är i lite otakt. Så nu är det dags för förändring, och jag skulle vara jätte glad om jag fick in lite åsikter från er. För det är trots allt ni, mina läsare, som är min viktigaste publik.

Jag har gjort en webbenkät som du finner här, och som jag vore jätte glad om du tog dig tid att fylla i, tar max 1 min (om du inte är en snigel). Har du andra åsikter/råd eller tips är du självklart välkommen att maila (jessica@nestorforlag.se) eller lämna en kommentar.

Tack [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.