Företagsdag


Nu bär det snart i väg till Uddevalla där jag och min företagskompis Veronica ska gå på evenemanget ”Så bygger du ditt drömföretag”. Jag är sååå pepp och det var länge sedan jag såg i fram emot något så mycket. Jag hoppas verkligen på inspiration. Det är två föreläsningar som jag hoppas är toppen, nätverkande men sedan fick man även ett bokpaket och en webbkurs på köpet. Så jag vet ju vad jag kommer att göra några veckor framöver (som om jag inte redan hade kalendern bokad[wp-svg-icons icon=”wink” wrap=”i”]).

En sak i taget, mina utbildningar först. Men jag gillar att alltid ha saker framför mig. I juni är alla mina tre utbildningar förhoppningsvis klara så ja, då har jag ju tid för en ny plus lite bokläsande [wp-svg-icons icon=”grin” wrap=”i”]

Det är verkligen skönt att få bryta av veckan med en ledig dag och ägna mig åt det jag älskar mest, mitt företag (ja, ja förutom familjen så klart [wp-svg-icons icon=”cool” wrap=”i”]). En hel företagsdag men snack och inspiration. LOVE!! Jag önskar er verkligen en toppen dag!

Kram

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.