Fullbokad!


Filminspelning somna

Filminspelning somna

Jag har provat kedjetäcket...

Filminspelning i litet vardagsrum

Men vad händer här då? Ja i  mitt liv är det ju fullt upp som vanligt. Så när jag kom hem från jobbet i fredags väntade en filminspelning med företaget Somna. Som jag berättat om i ett tidigare inlägg kontaktade jag ju dem och fick prova deras produkter. Jag förälskade ju mig direkt i deras kedjetäcke. De kontaktade mig sedan och frågade om jag kunde tänka mig att vara med i en lite kortfilm och berätta om mina erfarenheter och självklart sade jag ja. Resten av helgen har bestått av trädgårdsarbete och barnkalas.

Jag har även en händelserik vecka framför mig så i kväll är det uppladdning som gäller. På Tisdag morgon bär det i väg till Stockholm och en föreläsning som kompetensteamet anordnat, senare samma dag väntar ett tåg till Malmö. Där ska jag möta upp fantastiska Maria Andersson och på Onsdagen kör vi vår första Kvinnor med ADHD föreläsning.

Torsdag blir det en lång tågresa hem, väl hemma har dotterns skola något kvällsevenemang man ska delta i och på Fredag är det återigen jobb. Jag hoppas hinna med en massa jobb på tåget så som transkribering av intervjuer och jobb med hemsidan. Kanske även läsa en och annan bok. Så jag skulle säga att veckan är fullbokad, får inte in en pinal till.

Hoppas ni får en fantastisk vecka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.