Ge dig själv en chans


Ge dig själv en chans

Ge dig själv en chans -på med hjältedräkten, NU!

Det förflutna är ditt FÖRFLUTNA. Det tillhör varken nuet eller din framtid. Varje dag, varje sekund ger dig en ny möjlighet, en ny chans. Det gäller bara för dig att ta den!

Du måste sluta och hacka på dig själv och tro att alla andra är perfekta. Andra personer har precis lika många dåliga sidor som du, skillnaden är att de skyler dem och du går med dina öppna.

Jag  har gjort fel, sagt fel, varit fel. Jag har både skadat och sårat människor, men hey jag är precis lika operfekt som alla andra.

Lika mycket som du ska förlåta människor runt dig handlar det om att förlåta sig själv. Du behöver därför lämna det förflutna där det här hemma, bakom dig.

Vissa saker kommer alltid att göra ont men det betyder inte att du behöver gå med ett blottat sår. Du kan själv sy ihop det eller skydda det med plåster och bandage. Ibland handlar det bara om att gå vidare…

Är du beredd? Idag ger du dig själv en ny chans. Res dig upp, sträck på dig. Du behöver inte vara snygg, smart eller ha en massa yttre attribut. Allt du behöver är att vara dig själv.

Se så, gå ut och förändra världen nu. Ingen kan göra det som du!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.