God jul! 2 kommentarer


Det är tyst i huset, endast jag som är vaken. Men jag vet att det handlar om minuter eller högst någon timma innan barnen studsar upp. Förstår inte hur de helt spända av förväntning kan sova och inte jag. Själv har jag i vanlig ordning varit vaken sedan tre. Jag ser fram emot en mysig dag. Hoppas att barnen blir nöjda med sina klappar. Det är svårare nu när de blir äldre att göra dem tillfredsställda. Samtidigt som dom vill ha MÅNGA julklappar handlar det också om dyra julklappar. En ny mobil, dator, tv-spel eller kamera. Då blir julklappsberget inte längre så stort.

Minns när dotter var runt fyra år och satt och suckade bland julklapparna. Nu orkar jag inte öppna mer. Haha, då vet man att man tagit i lite för mycket.Julen är inte längre vit men vad gör det. Är säker på att snön dyker upp i januari, februari igen. Då man längtar som mest till våren.

Nej nu ska jag se om jag hinner läsa en bok innan resten av familjen vaknar. Ville egentligen bara kika in för att önska er alla en god jul. Ta hand om er! Kram.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “God jul!