Gratis e-bok 2 kommentarer


Gratis e-bok: Ord av ångest

Gratis e-bok: Ord av ångest

Gratis e-bok om ångest

För nya följare förstår jag att det kanske inte är möjligt att gå fyra år tillbaka för att läsa alla mina blogginlägg, därför planerar jag att göra olika e-böcker till er där jag samlar omtyckta blogginlägg (givetvis utan kostnad) för att du inte skall missa något. Så nytt i webbshoppen är denna [wp-svg-icons icon=”arrow-up-2″ wrap=”i”] Ord av ångest, där jag samlat lite blogginlägg jag skrivit om just ångest.

Denna finner du gratis i webshopen för direkt nedladdning i din dator (kommer i pdf fil). Fler e-böcker är på ingång.

Önskar dig en fortsatt bra dag!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Gratis e-bok