Guld i min trädgård


Oj vad veckorna går fort. Nu vill man bara stanna tiden och bara vara. Är så fantastiskt skönt att få spendera dagarna hemma med familjen. Jag märker att jag har en helt annan slags energi när jag inte arbetar heltid. Jag kan tycka det är kul att vara social, se fram emot att träffa vänner och åka på aktiviteter. Det är motsatsen till mitt liv annars då jag bara vill vara för mig själv.

Jag vill verkligen inte att semestern ska ta slut. Jag vill ha mer! Trots skadad fot och att jag inte kunnat gå längre sträckor förrän denna veckan får jag ändå säga att jag haft det fantastiskt bra. Vi trivs så bra tillsammans min lilla familj. Det är alltid mer kramar än bråk och ungarna är fantastiskt goa mot varandra trots att de är tillsammans nästan 24 timmar om dygnet [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]

Det bästa med tiden som kommer nu är att plocka delar av sin frukost ute. Vi har blåbär, vinbär, hallon, björnbär, körsbär och vindruvor att skörda varje dag veckorna framöver. Det känns alltid lika stort. 

Igår städade jag ur mitt kontor och idag står det nog syltning och saftning på schemat. Man vill inte att ett enda bär ska gå till spillo.

Fast de flesta av dessa äter skatorna upp.

Jag känner mig lite trött och tankarna spretar och alla möjliga håll. Allt mellan jobb, företag och att försöka bara vara i nuet, i stunden. Jag fick höra om två dödsfall denna vecka. Både en företagarkollega och en klient, och jag blir illa berörd, varje gång. Jag vill så mycket med vet så lite och försöker göra det mitt hjärta verkligen brinner för, för att senare i livet inte kunna ångra mig. Jag vill verkligen leva fullt ut, ta till vara på varje dag. Men också det tar på krafterna.

Livet är så vacker att det gör ont. Så mycket fantastiska människor, så mycket vackra platser. Så mycket att smaka, så mycket att uppleva. Nej jag är inte färdig än, och jag sörjer verkligen dem som har fått gå i förtid.  Jag vet inte vart livet kommer att ta mig, men jag vet att jag har guld i min trädgård, och den ska jag ta vara på!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.