Händer i September


Vad händer i September?

Vad händer i September?

September blir verkligen en annorlunda månad för mig, och ändå en som jag ser väldigt mycket fram emot. I företaget kommer det att vara ganska lugnt denna månaden. För mig handlar det fortfarande om att samla på mig energi.

Jag som vanligtvis tillbringar kvällarna framför datorn har fyra föreläsningar att se fram emot denna månad. Föreläsningar där jag själv slipper att stå i rampljuset utan bara får insupa andras kunskap. Det känns för första gången på länge faktiskt kul. Det väntar även ännu en företagsträff med mina drivaeget tjejer, vilket jag som vanligt känner mig otroligt pepp inför.

Jag ska även på en dagstur till Stockholm för att träffa nya spännande människor vilket också känns jätteroligt, och som jag kommer att berätta mer om efteråt [wp-svg-icons icon=”smiley” wrap=”i”]

Som om av en händelse har jag tre biljetter över till en föreläsning i Vänersborg nu på Torsdag som handlar om psykisk ohälsa hos yngre barn och hålls av Louise Hallin. Mer info om föreläsningen hittar du här. Så vill du göra mig sällskap hojta till genom att lämna ett meddelande här eller maila mig på jessica@nestorforlag.se Först till kvarn.

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.