Hänt i veckan


Vad har hänt i veckan? Ingenting tänker man…tills man tittar på sina bilder och ser att det hänt en hel del. Japp, jag är en sådan som tar en himla massa bilder (och sedan raderar dem för att aldrig se dem igen). Tänkte därför dela med mig av vad som hänt denna vecka så långt jag kan minnas. 

Vi försöker åka till stan titt som tätt för att miljöträna hunden. Extra viktigt nu när man bor på landet och han varken ser människor, cyklister eller andra hundar. Hunden uppförde sig exemplariskt och jag kunde inte låta bli att fånga himlen som jag tyckte var magiskt vacker.

Dagtid ligger han så här och man vill bara äta upp honom, men strax efter kl 18 förvandlas han till en varulv med sylvassa tänder som istället vill äta upp oss. Ja då väntar man till att klockan närmar sig 22, så faller han tillbaka och ser ut så här igen. Vargtimmarna kan man kalla det, tiden mellan 18-22. Då är det ingen i familjen som frivilligt vill passa hunden.

Och jag fick hem ett paket med nya ljus till min self care store, luktade magiskt. Som jag väntat på dessa. Hoppas att andra gillar dem lika mycket som jag.

Ja så lite fler bilder på dessa. Är svårt att låta bli…

Man försöker fånga våren när man ser den. Här på en lunchpromenad…

och här på en morgonpromenad. Älskar verkligen utsikten här hemma. Att bara få säga hemma om det här vackra…  jag vänjer mig nog aldrig.

Denna tjej väcker både skratt och förtvivlan här hemma. När hon ser ut så här, ja då kan man ju skratta, men när man kommer ner till köket och möts av ett blodbad och en katt som sitter mitt i det och käkar möss. Ja då är det lättare att hålla sig för skratt.

Ja och så har vi byggt hönsgård. Och medans vi har gjort det har hundarna legat och kikat på och badat i solen. Hönsgård och hönsgård. Först och främst är det kaninen som ska flytta ut. Just nu pågår det ju en fågelinfluensa och med alla annan skit som pågår just nu vet jag inte om jag är redo att köpa in höns just nu eller om det får vänta till nästa år. Vi får se. Men kaninen, han får det bra ❤︎

och så våren igen, den är här för att stanna hoppas vi.

Och dessa två ❤︎ Man hittar djur som antingen bråkar eller myser i varje vrå av vårt hem just nu och jag älskar att se dem krypa upp tillsammans så telefonen svämmar över av bilder på sovande (och ibland bråkande) hundar och katter. Japp det var min vecka det….alldeles, alldeles underbar. Hoppas att din var detsamma ❤︎

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.