Hej då Mars!


Mars har varit en tuff månad på många sätt och jag räknar med att April också kommer att ta på krafterna men snart är det över. Pust. Mars har verkligen varit slitsamt. Helt plötsligt fick vi en rusch på jobbet med super mycket att göra och jag hinner knappt andas mellan alla möten och utredningar. Jag vet att det bara är tillfälligt men det gör inte situationen lättare just där och då. Jag försöker vara rädd om mig själv. Har man en gång haft en utmattningsdepression ja då känner man igen symtomen direkt. Nackdelen med en anställning är att jag inte själv kan styra över arbetsbelastningen så just nu är jag snäll mot mig själv, vilar i de minuter jag kan på jobbet och säger till mig själv att andas.

Jag är en person som kan ta en hög arbetsbelastning vanligtvis utan att bli stressad, men just nu blir det för mycket både på arbetet och hemma. Men när April är slut är pressen över. Då kan jag andas ut.

Denna månad väntar både en föreläsning i Örebro och min utbildning i terapeutisk skrivande här i Vänersborg. Jag ser fram emot dem både men samtidigt ska det bli skönt när de är över. Jag ser faktiskt fram emot lite lugnare månader. Hösten ska jag verkligen ladda upp på ett annat sätt. Inte alls ha flera olika saker på gång. Nej, gör om och gör rätt.

Det känns verkligen att våren är på ingång och det gör mig glad, vet inte vad jag skulle gjort om jag inte fått se solen tillslut. Nu blir det bara bättre och bättre!

Mars finaste stunder:

  • Ett telefonsamtal med ett erbjudande som gjorde mig extra glad.
  • Pratstunder tillsammans med dottern.
  • Att få uppleva tystnaden tillsammans med en vän.
  • Hundpussar.
  • Ett tack från en klient.
  • Responsen på mina livesändningar i min skrivgrupp <3
  • Att få en nytändning efter ett samtal med ett företagskompis.
  • Att få bolla företagsideér.
  • Hundpromenaderna som gett mig en massa nya insikter.
  • Att våga ta plats och tänkt att det är okej.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.