Hej från terapistugan


Här kommer ett hej från terapistugan. Även om jag har mina möten och digitala kurser här så är det mycket som inte är klart än. Jag väntar tex på att denna hyllan ska fyllas med produkter. Jag tänker mig self-care ❤︎ Oljor, ljus, teér och förhoppningsvis ett helt örtapotek. Vissa saker är på ingång, andra saker letar jag med ljus och lykta efter. ”Det blir bra” är ett mantra jag upprepar för mig själv just nu. Det behövs när man är otålig.

I den här hörnan ska två stora fönster upp. Dom går i princip från golv till tak och kommer ge utsikt över både skog och vatten. Jag längtar efter att få yoga och meditera i det hörnet. Gissar att det även kommer att ge ett lugn till mina besökande klienter som får en magisk och lugnande utsikt.

Under vintertid inser man att det finns nackdelar med att ha klientmöten här hemma, det är svårt att med bil komma upp och ner för vår backe när den är fylld med snö, man är rädd för att besökande kommer att halka och slå sig och man får skotta inte bara runt sitt eget hus utan också fram till terapihuset. Vintern brukar ju dock vara kortvarig i det här landet så jag hoppas att fördelarna överväger. Så som att exempel inte behöva åka hemifrån för att kunna packa varor eller ta emot besök ❤︎

Jag älskar verkligen det här stället, och jag hoppas att besökande kommer känna samma kärlek. Både till kommande produkter och till terapistugan i sig. Efter fönsterbytet väntar också ett gammalt gediget trägolv. Kanske blir det ett senare år att måla om huset i en helt annan färg.

Just nu längtar jag så att det gör ont efter kurser och workshops. Både att få hålla i dem men också att få delta. Det är något speciellt med sådana möten. I bästa fall slutar det inte med att man endast fått med sig kunskap, utan ibland också en vän.

Jag hoppas att min terapistuga inte bara blir en påminnelse om självkärlek och självomhändertagande, utan också en knutpunkt för återhämtning och äkta möten där vi inte bara lär känna oss själva utan också varandra ❤︎

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.