Hej November!


Hej NovemberFasiken vad fort det går, redan November. November är en välkommen månad, den tillhör inte min favorit men Oktober har varit en ganska stressig så November känns som ett endaste stort djupt andetag. Här kan jag andas ut. Pust.Hej November

Bra saker som hänt i Oktober:

  • Jag startade min ”Skriv dig själv” grupp tillsammans med studiefrämjandet. Det var verkligen kul att träffa sina deltagare i verkliga livet och inte bara online. Gav verkligen en energikick och är något jag definitivt vill fortsätta med.
  • Min bok for iväg till tryckeriet.
  • Jag hade ett otroligt bra samtal med en säljcoach som vände mina tankar kring mitt företag helt upp och ner. Jätte jobbigt men samtidigt jätte bra!
  • Jag tror att jag har tagit ett beslut, (nu hoppas jag bara att det är rätt).
  • Jag har mått mycket bättre än vad jag gjorde i September.
  • Jag börjar få upp en massa bok ideér i mitt huvud igen. Det är ett gott tecken. Vi får se vilken idé som håller i sig och stannar kvar. Jag funderar på att skriva en till barnbok, det hade varit kul att göra det tillsammans med barnen, men vi får se…

Saker att se fram emot i November:

  • Releasefest! Datum är fortfarande inte klart men det är beslutat att ha min release tillsammans med brottsofferjouren. Ser väldigt mycket fram emot detta event!
  • Jag ska hålla min första samverkans workshop ”din dag” tillsamman med Mias kost- och hälsocoaching. Ska bli jättespännande. Både att samverka med någon annan. Det skulle vara så kul att kunna göra fler grejer ihop, man är ju så väldans ensam som företagare. Men också för att kost och träning är ett ämne jag är intresserad av. Ser fram emot en mysig dag.
  • Att min distanskurs skriv ditt liv startar upp igen. Ska bli kul att följa nya personer i skrivandet. Då mitt företag ständigt är under en förändring kan det vara så att det här är det sista livegruppen jag kör. Så är du intresserad, passa på nu!
  • Helt klart mer luft i systemet, längtar efter fria kvällar med sittid i soffan. Har väldigt svårt för måsten numera. Jag vill göra vad jag vill, när jag vill, och kvällarna är inte då jag vill vara social och jobba. Sitta att skriva och jobba med företaget är helt okej, men träffa människor på kvällstid, nej tack. Då behöver jag vara för mig själv.

Månadens affirmation:

Förra månaden handlade om att arbeta med alternativa tankar. Idag känns det overkligt att jag mådde så dåligt i Sep/Okt, tänk vad snabbt livet vänder. Jag minns att jag var livrädd för att ha fått tillbaka min utmattning eller depression då jag hade så lätt till tårar men idag känner jag mig förvånansvärt stabil igen. Sömnen är fortfarande ett stort problem och ligger som ett hot över min hälsa. Jag vaknar vid 3 tiden varannan natt och kan inte somna om. Men det är bara att acceptera läget och låta kroppen jobba med sitt. För att behålla mitt stabila mående tänker jag försöka fortsätta träna och säga till mig att ”det är ok”. Det är lätt att stressa upp sig själv när man är sömnlös i längre perioder, men det hjälper sällan. Tvärtom. Jag är en person som har up´s and down´s. Jag kan inte säga att jag någonsin sovit bra men i vissa perioder sover jag mer och i andra mindre. Så har det varit i hela mitt liv och så kommer det förmodligen att fortsätta. Och det är ok!

Månadens aha-upplevelse:

”Att rätt tid sällan kommer”. Det vet jag ju redan, ändå kan man lätt fastna i den där tanken att skjuta upp något man tycker är viktigt till senare. Men senare kanske aldrig kommer, det kanske aldrig känns ”rätt”. Jag har de senaste månaderna tänkt att jag behöver en coach gällande mitt företag, och när jag väl träffar en som känns jätte duktig och bra, jag då vill man ändå hålla i sina pengar och vänta in någon framtid som kanske aldrig kommer. Senare tänker man oftast, sen kanske jag har mer tid, sen kanske jag har mer pengar….eller så är det kanske tvärtom. Tror att det är ett ganska mänskligt beteende. Vi ska börja träna sen, byta jobb eller plugga någon annan gång. När det känns rätt i din mage. Problemet är att det kanske aldrig känns rätt, eller hur ska rätt egentligen kännas? Nej, jag har beslutat mig för att hoppa på tåget. Jag kan inte vänta på ett senare tåg, för jag vet aldrig när det kommer.

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.