I mina tankar just nu:


  • En lägenhet.

Jo jag drömmer om ett hus på landet, gård och djur. Men just nu känns huset jag har som för mycket. Drömmer om att ta hand om EN kruka istället för en trädgård. Att bara behöva tänka på städning istället för renovering. Värme, att ha det varmt i alla rum utan att behöva tänka på att elda i kaminer eller pannor. Ja, det drömmer jag om.

  • Smink.

Blir glad av mjuka färger och glowiga ansikten. Vill fylla på mitt sminkförråd fast att det inte behövs. Letar efter den bästa underlagskrämen för torr hud. Har hittat en hel del favoritprodukter men man kan väl aldrig få för mycket? Drömmer om att bara trycka på köpknappen och få hem i stort paket med prylar. Tur att man har impulskontroll 😉

  • Rött hår.

Ska till frisören om några veckor och det är verkligen välbehövligt. Ny färg och kapade toppar. Men hårfärg….har en i tanken som inte kan beskrivas i ord. Vill ha samma som jag hade för något år sedan, men vet knappt själv hur den såg ut. Ändrar mig fram och tillbaka hela tiden. Tittar på bilder och tänker åhh, vad fint. Men sen känner man sällan samma sak när det sitter på ens eget huvud 🙂

Alltså jag kan inte i ord beskriva hur rätt och viktig denna utbildningen känns för mig. Jag drömmer om att få första omgången gjord så att jag kan få feedback och se vad som kan läggas till, förbättras och hur andra tar emot den. Sen hoppas jag på en omgång till i höst. Det skulle vara en sådan stor lättnad om jag kunde köra dessa utbildningar två gånger om året. BARA göra det och ägna resten av året åt att skriva. Ja det drömmer jag om, att hitta mitt sätt, jobba mindre, tjäna mer….Inte tusen saker på gång, utan bara EN.

  • Ett stall med författare.

Det var så kul att ge ut en annan människas historia! Att kunna stå upp och säga att detta är bra (vågar man sällan göra med sin egen bok). Jag har en till författare på ingång och det känns så rätt i magen. Hoppas möta flera fantastiska människor med viktiga historier. Tillsammans kan vi förändra världen!

  • Vår & sommar.

Drömmer om häggens doft, vårpromenader och dagg i gräset. Kaffekopp på verandan och ansiktet i solen. Fåglars sång och….ja fy fasen vad jag längtar!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.