I väntans tider…


Har inget speciellt på gång just nu och det märks så väl. Rastlösheten river och drar i mig. Jag kommer på nya idéer, söker in på olika utbildningar. Påbörjar saker utan att avsluta, hittar liksom inte rätt.

Det är så här ibland, jag vet det och stressar inte upp mig över situationen. Jag mer letar efter ställen att lägga min energi och det är inte så lätt som att börja skriva en ny bok, tro mig det har jag redan gjort. Det är något annat som behövs, något nytt.

Huvudet bär liksom på tusen tankar men ingen plan, eller nej det är heller inte sant men planen innebär att vänta in svar, anpassa sig efter andra och det är inte riktigt min melodi. Jag vill jobba hårt och snabbt, och jag vill göra det nu!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.