Info om skrivkurs i Vänersborg! 2 kommentarer


Info om skrivkurs i Vänersborg!

Info om skrivkurs i Vänersborg!

För dig som bor i, eller i närheten av Vänersborg vill jag tipsa om min kurs ”Skriv dig själv” som drar i gång nästa vecka. Lite förändringar har skett än vad som var tanken så delar av kursen kommer nu att köras på distans. Istället för 8 träffar kommer vi att ha 3 st, en för att starta upp kursen, en för frågor, reflektioner och funderingar i mitten av kursen, och sedan en vid avslut. Ni kommer få ta del av exakt samma material men få det skickat till er på mail.

Ni kommer därför att kunna göra uppgifterna i egen takt och få återkoppling och rådgivning på våra träffar. På grund av kursförändringar har priset nu sänkts till 699:-

Jag kan verkligen rekommendera er denna kurs så är du det minsta intresserad anmäl dig nu. (Studieförbundet har inte hunnit ändra information på sin hemsida men det är ovanstående som gäller). Ska bli så kul att köra igång!

Önskar er en fin helg!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Info om skrivkurs i Vänersborg!

 • Annika Linlökken

  Hej,

  Vilka dagar går kursen? Är det någon åldersgräns?
  Jag har en 15-årig dotter som har ett stort intresse för att skriva och som jag dessutom vill få ut bland likasinnade människor. Hon är en känslig och konstnärlig själ och går i en skolklass med nästan enbart sportintresserade klasskamrater.
  Den senaste tiden har hon mått ganska dåligt, så jag har kollat runt efter skrivkurser, för att få henne att tänka på lite annat.

  Mvh
  Annika

  • jessica hjert Inläggsförfattare

   Hej Annika, tack för din fråga. Nej det är ingen åldersgräns så din dotter är absolut välkommen. Det är heller inget krav på att man ska prata eller dela sitt material så det behöver hon inte vara rädd för. Jag har även kurser helt på distans om hon är intresserad av det. Men materialet är mjukt och följsamt och skapat för individer som upplevt trauma så det passar absolut en känslig själ. Hon är absolut välkommen <3 Hör av dig om du har mer frågor!