Inte som jag tänkt mig….


FullSizeRender 2    FullSizeRender 6

 

Hoppas att ni alla har haft en skön jul! Som ni vet hade jag ju en massa planer som bara skulle göras under mina lediga veckor. Men tyvärr går allt i ett annat tempo än vad jag önskar. Sedan jag slutade med medicinen lider jag av utsättningssymtom och min hjärna går i slowmotion. Jag är känsligare än vanligt för både ljus, ljud och stök runt mig. Har tom svårt att läsa texter  eller bara tänka klart. Förutom att jag samtidigt mår skitdåligt på alla sätt kan jag väl förstå att min hjärna behöver pausa, vänja sig vid omställningen. Men det är svårt att förklara för en familj som bara vill att allting ska fungera som vanligt. ”Nej mamma kan inte ens titta på dig just nu gumman, jag mår tyvärr för dåligt för att ens hålla still mina ögon så länge”. Nej man får bara bita ihop och låtsas att allt är som vanligt.

FullSizeRender 5    FullSizeRender 3

 

Än finns det tid kvar så jag hoppas innerligt att det hinner gå över innan jag börjar att jobba igen. Igår var det riktigt kallt ute och idag ligger det snö på backen. Japp sonen väckte mig vid sextiden för att ge mig den informationen. Jag som har sömnproblem uppskattar verkligen och bli väckt av informationsskäl. I vanliga fall brukar det vara ”mamma jag går på toaletten nu”, ”mamma jag är vaken”, ”mamma nu är det morgon” osv. Men idag är ingen vanlig dag, idag är det en snödag, så idag blir det åka av…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.