Irrelevanta bilder och skitsnack


Ville bjuda er på fina lucia bilder och säga några fina ord. Men eftersom jag varken träffat någon lucia eller fått höra någon skönsång får ni varken det ena eller det andra, istället bjuder jag er på bilder från helgens julbak och snackar skit.Små barnhänder. Kan vara det sötaste som finns (förutom plattnosade hundar). Känns overkligt att det snart är jul. En veckas arbete kvar sedan väntas två veckors ledighet. Så skönt! Har mycket att göra på jobbet och tänkte först hoppa över den där sista veckan semester men när en vän påtalar att hon ser trötthet som kommer allt oftare i mina ögon lyssnar jag, och tar ut den där ledigheten ändå.

Är så glad att ha en människa nära som ser mig och vågar säga vad hon ser. Trötthet och depression kommer ofta smygande och är man inte uppmärksam förvandlas det lätt till ett normaltillstånd utan att man märker det själv. Så ett tips till alla er som står någon med psykisk ohälsa nära: säg till vad det är ni ser. ”Jag ser att du varit, stressad, ångestfull, ledsen de senaste veckorna.” En sådan enkel mening kan få någon att stanna upp och ta hand om sig själv (och förhoppningsvis förhindra/förebygga en sjukskrivning). I helgen blir det mer julbak har jag bestämt. Ska också åka och testa på ljusakupunktur vilket ska bli spännande!

Efter helgen är det avslutning för min skrivgrupp på måndag och tisdag bär det av till borås för att handleda en arbetsgrupp. Resten av veckan är fullpackad med julavslutningar och jobbmöten. Tror bestämt det får bli en lussebulle om dagen för att mäkta med veckan.

Hoppas ni haft en fin lucia!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.